Spredning av piggproteinet

Spredning av piggproteinet

Folk snakker mye om at de vaksinerte sprer det nyproduserte piggproteinet til de uvaksinerte. Jeg selv har hatt vanskeligheter med å tro på akkurat dette, men innser jeg faktisk tok feil når jeg studerer forskningen på dette.

For å ta det hele fra begynnelsen, det prestisjetunge Salk Institute har sluppet en bombe som avslører at SARS-CoV-2 piggprotein er det som faktisk forårsaker vaskulær skade hos covid pasienter og mottakere av covid vaksine , og fremmer hjerneslag, hjerteinfarkt, migrene, blodpropp og andre skadelige reaksjoner som har drepte allerede tusenvis av mennesker.

Salk Institutet er virkelig velrenomert og var de første som f.eks laget en trygg poliovaksine. " Kritisk er det at alle fire Covid vaksinemerkene som for tiden er i utbredt bruk, enten injiserer pasienter med piggproteinet, eller via mRNA-teknologi instruerer pasientens egen kropp om å produsere piggproteiner og frigjøre dem i eget blod. Dette oversvømmer pasientens kropp med selve piggproteinet som Salk Institute nå har identifisert som årsaken til vaskulær skade og relaterte hendelser (for eksempel blodpropp, som dreper mange mennesker som tar vaksinene).
Kilde:

Enkelt sagt betyr det at vaksinene ble designet for å inneholde selve elementet som dreper mennesker. Den falske antagelsen fra vaksineindustrien er at piggproteinet er "inert" og ufarlig. Salk Institute viser at denne antagelsen er farlig unøyaktig. " Selvspredende vaksiner er ikke en myte.
Side 45 fra denne PDF dokumentet, produsert av Johns Hopkins University avslører at selvspredende vaksiner allerede eksisterer og brukes til å spre vaksinen "uten at hver enkelt person må inokuleres." Kilde: 

Pfizer innrømmer åpent at deres eksperimentelle mRNA BioNTech-injeksjon overfører "når en person mottar uplanlagt direkte kontakt". Klikk på linken for å se hele PDF- filen, Se yrkeseksponering (side 69) .

Derfor vaksinerer denne teknologien umoralsk de uvitende ikke-vaksinerte populasjonene som gjør "ikke planlagt kontakt" med mRNA injisert / vaksinert. 

Her er gode nyheter (for en gangs skyld)! Kanskje det er en ANTIDOTE for dagens "smitte" av vaksine / piggprotein, og den er lett tilgjengelig. Her er noen utdrag fra Simplelists.com . Artikkelen sier: "Dr. Judy Mikovits har avslørt at medisinsk institusjon hele tiden har visst om motgift mot smitte - en smitte som nå sees i dag av tusenvis av mennesker som ikke har tatt serumet, men bare har kommet i umiddelbar nærhet med andre som har tatt vaksinen.

Tilsynelatende har Suramin vært en nøye bevoktet hemmelighet som ikke ble gjort tilgjengelig for massene under denne "pandemien", men likevel er en effektiv løsning for parasitter og virus, og gir en motgift for de som er rammet av "smitte". " Sikkert hvem som helst kan lage denne motgiften, som en furunålte, som vil være ekstremt lik Suramin, fra furuer som er hjemmehørende på den nordlige halvkule og i manges bakgårder. " Jeg anbefaler folk om å lese hele artikkelen og foreta sine egne vurderinger selv. Klikk her.

Her er også mer forskning om dette. 
Usikker: Noen av de mest kjente giftige variantene inkluderer ponderosa furu, balsamgran, lodgepole og Monterey furu. Unngå dem. Gjør grundig forskning eller anskaffe furunåler fra en utdannet urteleger eller naturmedisin. Det er også giftige imitatorer, som English Yew, Norfolk Island furu og Yew pine. Disse skal aldri brukes til å brygge te. Furunål-te er antioksidant, antidepressivt, antibakterielt, antiviralt, antitumor, antiinflammatorisk, immunsystem-boosting, kardiovaskulær-beskyttende, triglyserid-reduserende og mer. Furu te dreper også parasitter og hjelper autisme.