Slakteriet

Følgende uttalelser, som ble fremsatt i 1981 av mektig internasjonal bankmann og unapologetic eugeniker, Jacques Attali, er hentet fra Intervjuer med Michel Salomon - The Faces of the Future, Seghers-utgaven, som ble publisert i Frankrike av Emi Lit da Attali var en seniorrådgiver for den franske presidenten, Francoise Mitterrand:

- "I fremtiden vil det være spørsmål om å finne en måte å redusere befolkningen på. Vi vil begynne med det gamle, for så snart det overgår 60-65 år lever mennesket lenger enn det han produserer og koster samfunnet dyrt, så de svake og deretter de ubrukelige som ikke gjør noe for samfunnet fordi det blir flere og flere av dem, og spesielt de dumme.

Avlivning rettet mot disse gruppene; dødshjelp må i alle tilfeller være et viktig instrument i våre fremtidige samfunn. Vi kan selvfølgelig ikke henrette mennesker eller sette opp leirer. Vi vil bli kvitt dem ved å få dem til å tro at det er for deres eget beste.

For stor befolkning, og for det meste unødvendig, er noe økonomisk for dyrt. Sosialt er det også mye bedre for den menneskelige maskinen å stoppe brått snarere enn å gradvis forverres. Vi vil ikke kunne kjøre etterretningstester på millioner og millioner av mennesker, kan du forestille deg!

Vi vil finne noe eller forårsake det, en pandemi som er rettet mot visse mennesker, en reell økonomisk krise eller ikke, et virus som vil påvirke det gamle eller det fete, det spiller ingen rolle, de svake vil bukke under for det, det fryktede og det dumme vil tro det og be om å bli behandlet.

Vi vil ha tatt vare på å ha planlagt behandlingen, en behandling som vil være løsningen.Valget av idioter vil altså gjøres alene: de vil gå til slakteriet alene. "Kilde:Søk etter «jacgues attali slakteri».Gå til «fromthetrenchesworldreport (dott) com»