Proteinfabrikken

Proteinfabrikken

-Du drikker for lite vann", sier legen min. -"Du kan bli syk". -"Greit", sier jeg. Går i snekkerboden og finner fram jaffa-tape når jeg kommer hjem, litt streng og en lang gummislange!

Jeg lager meg en patent som passer på at jeg får i meg nok vann siden jeg ikke er så glad i vann og dermed ikke får i meg nok av dette!

Hva pokker gjør jeg når jeg ikke rekker bort med storetåen på kranen, og det begynner å nærme seg noen hundre liters påfyll!? 😉
Det fylles opp i det uendelige, bare fordi jeg trodde jeg var skikkelig smart??? Tusen liter og en flodhest blir bare en smågutt i forhold!

Hva skjer når du gjør kroppen din til en viral proteinfabrikk når du tar vaksinen? Vaksinen gjør kroppen din om en proteinfabrikk. Kroppen skal masseprodusere SARS-CoV-2 piggprotein. Dermed så vil kroppen produsere antistoffer som svar. Sånn forklarer man vaksinen, men så kommer spørsmålet!!!!!
Hvordan slå du den av???

Hva skjer når man holder antistoffproduksjonen aktivert kontinuerlig, uten mulighet til å stenge fabrikken? Akkurat som når jeg strekker ut lilletåa i tilegg til storetåen imot vannkranen og ikke får slått den av! Tenk litt på den!

Svaret fra de fremste forskerne i verden er: Autoantistoffer vil før eller siden angripe ditt eget vev! Ikke en hyggelig tanke akkurat!
Kroppen begynner å drepe celler i immunforsvaret for å redusere produksjonen av autoantistoffer. Det er det som skjer.

https://principia-scientific.com/vaccine-regret-what-to-do-if-youve-already-had-a-covid-jab/?fbclid=IwAR0AsMdXRwhLtpGGyLu0e0YJYI7RnC9l55Q5W-AGNe76Qt2Y9SkBxS-Fq3Q