Låssmeden

Låssmeden

Det går en morder en psykotisk morder løs som mest sannsynlig tar livet av deg bare han får være alene med deg. Alle naboene i bygden blir enige om at drastiske tiltak bør settes inn, og alle blir enige om å kjøpe pansedører for å hindre morderen i å nå deg. Derfor kjøper du deg sikkerhet som skal bidra til at du skal berge livet ditt. Du barrikaderer alle vinduer, og investerer i en skikkelig panserdør som ingen kan åpne fra utsiden. Rett på FB; «Panserdør innstalleres nå», og resten av byen klapper og beundrer handlekraften din. «På onsdag er det min tur, da får jeg besøk av låsesmeden også», skriver en annen.

Døren veier mange hundrede kilo, så du må ty til den profesjonelle låsesmeden i byen for å få satt døren riktig på plass. Låsesmeden kommer, setter inn døren og endelig føler du deg trygg. Døren lukkes, låsesmeden viser hvordan døren fungerer og så viser det seg at det er låsesmeden som er mannen du forsøker å låse deg ute fra... Han er morderen... Mannen som mange mennesker advarer i mot, men «En hver må da forstå at en slik dør vil redde liv»... At tusenvis av mennesker, de fremste ekspertene advarer i mot selve låsesmeden, det går hus forbi takket være frykten som råder. 

Sånn er det med vaksinen også. Det kommer et virus, man eksperimenterer ut en helt ny type vaksine som skal produsere de samme piggene som viruset som du skal beskytte deg mot. Tanken er å få kroppen til å angripe og ufarligjøre viruset. Du hiver deg i vaksinekøen uten betenkeligheter, her skal viruset bekjempes, du har tatt et slag for felleskapet og hele verden er orientert om dette når du selvfølgelig har orientert resten av verden på FB; «Har tatt vaksinen», og resten av naboene klapper og jubler over heltemotet ditt. Så viser det seg at det er ikke viruset som er dødelig, men piggene, s-proteinet som skaper blodpropp og som tar liv. Du endrer gene dine, og kroppen begynner å produsere pigg-proteinet som du egentlig prøver å beskytte deg i mot. Mer skulle ikke være nødvendig å si. Hvorfor venter du ikke heller til vaksinen er ferdig testet på mennesker, til den er godkjent i det minste og hvorfor velger du å ignorere absolutt alle advarsler? Hvorfor gir du etter for sosialt press?


I mellomtiden sier vaksineprodusentene «Ojjjjjj, merkelig mange dødsfall» og man tyr til sensur for å ikke dette skal komme ut. ... Men, neida. Problemet er at hysteriet har tatt helt av, og det er liksom ingen vei tilbake... Og det eneste man har blitt immun mot, det er advarselene tusenvis av de fremste forskerne i verden risikerer jobbene sine på å få ut i verden. Disse taler for døve ører, fordi du aldri tok deg tid til å være skeptisk, tid til å undersøke, tid til å lytte til annet enn din og naboenes frykt. DET vil koste deg dyrt, enkelt og greit. Ikke kom å si du ikke ble advart.