Kloke Ord Av Dr. Dolores Cahill, Professor I Immunologi Og Vaksiner

Kloke Ord Av Dr. Dolores Cahill, Professor I Immunologi Og Vaksiner

En fremtredende medisinsk professor har strenge ord for de menneskene som sier " Jeg har fått vaksinen min og jeg har det bra." Dolores Cahill, en immunolog og verdenskjent ekspert på vaksiner, vil fortelle deg at en slik uttalelse er et uutdannet og uvitende forsvar fra alle som hevder det som et bevis på at vaksinen fungerer, når de konfronterer alle som stiller spørsmål ved den.

Professor Cahill sier: -"Hvis det er ditt forsvar, så har du ikke lyttet til et eneste ord noen har sagt, inkludert vitenskapen selv."

Det er en mRNA-vaksine. Innovativ medisin. Helt uprøvd. I motsetning til alle andre vaksiner. Faktisk går det ut av medisin og fast i genetikk. La meg forklare.

Hva er RNA? RNA er ribonukleinsyre. Og hvis du faktisk gikk på skolen, vil du ha hørt om DNA. Dette er deoksyribonukleinsyre. Og hvis du vet noe om DNA, inneholder den den genetiske sammensetningen av enhver organisme.

Begge er veldig like, men har også forskjeller. Men enda viktigere, la oss snakke om funksjonene deres.

DNA replikerer og lagrer genetisk informasjon. Det er en blåkopi for all genetisk informasjon som finnes i en organisme. RNA konverterer den genetiske informasjonen som finnes i DNA til et format som brukes til å bygge proteiner, og flytter den deretter til ribosomale proteinfabrikker.

MRNA-vaksinen er en syntetisk "messenger" RNA-streng som konverterer genetisk informasjon i DNA.

Nå har de fortalt deg at de gjør dette for å produsere proteiner for å styrke immunforsvaret for å bekjempe Covid-viruset, men hvis du virkelig ser på det større bildet her, kan det gi deg ganske følelsesløs å forstå den potensielle virkeligheten av situasjonen.

Hvis du har hatt vaksinen, kan du være trygg på at DNAet ditt nå endres. Har du noen ide om implikasjonene av det? Din genetiske sammensetning muterer.

Du blir satt under ekstremt press for å ta et stoff som endrer din genetiske sammensetning, alt på grunn av et virus som ikke har mer enn en dødelighet på 0,03%. Et virus som er parallelt med influensa (som på mystisk vis har forsvunnet siden ankomsten av Covid). For ikke å nevne at FDA ikke har godkjent dette som en legitim vaksine ennå, men har bare godkjent for nødbruk.

Dette betyr at det blir testet på deg! De fleste "vaksinebedrifter" omtaler ikke engang dette som en vaksine, men som et "operativsystem." Jeg antar at Mr Gates liker å kalle det dette!

Hvis du er uvitende nok til å fortelle meg at jeg er egoistisk nok til at DNA'et mitt skal forbli intakt, med fare for noen menneskers liv, som allerede har underliggende forhold og sannsynligvis ville ha dødd av influensa eller andre plager på grunn av deres egne sviktende immunforsvar, så er du helt sinnssyk.

Jeg ser folk som sier at 'hvis det er den eneste måten å komme tilbake til det normale, så har jeg det.' Jeg er bare sliten.

Disse menneskene er mer enn forberedt på å risikere endring av selve stoffet i hva "livet" er, bare slik at de kan få tilbake "livet"?

Hvis du tror jeg snakker søppel, lurer du mer. Gå og ta vaksinen. Forhåpentligvis trenger du ikke angre på avgjørelsen din, hvis tiden kommer.

Denne informasjonen er lett tilgjengelig for deg å lese. Hvis du er uvitende nok til å brette opp ermene med øynene helt lukket, så har du kanskje ingen anelse om hva meningen med "livet" egentlig er, og du jakter på en full fantasi.
Du tror det handler om å redde liv.

Du tror det er like tydelig som "liv eller død." Det er ikke. Det er ikke å dø av en vaksine som jeg er redd for. Det lever med sine potensielle langsiktige effekter. I motsetning til 99,97% overlevelsesrate som vil se baksiden av effektene av Covid om en uke.
Så du tok vaksinen og døde ikke. Fantastiske nyheter!

Jeg tok ikke vaksinen og jeg døde heller ikke!

La oss ta opp dette om flere år, når jeg fremdeles er menneske ... Gud vet hva du er. "

Mer på dolorescahill.com