Er dette årsaken?

Er dette årsaken?

Jeg har noe jeg har kopiert av en venn, og da jeg leste dette, så datt en masse med ting på plass som jeg har grublet på i mange år. Skal forklare etter hvert. Reiner Fuellmich er da en av verdens beste adokater:

Kopiert:
"Årsaken til at Europa er i sentrum av denne krigen, er fordi Europa er helt og definitivt blakk." - Reiner FuellmichI et podcast-intervju med Jerm Warfare forteller advokat Reiner Fuellmich som nå går til sak mot WHO, om det som foregår i verden akkurat nå, og hvorfor.Fuellmich forteller blant annet på Davos-eliten har stjålet folk sine skattepenger over hele verden, og at det er de samme menneskene som forårsaket finanskrisen i 2008.

Han sier at Davos-eliten vil innføre digital valuta, som kun de som gjør som eliten vil, får muligheten til å benytte. Fuellmich forteller videre at han i en samtale med en amerikansk aksjemegler fikk opplyst at Europa er konkurs og at pensjonsfondene er tømt. Han sier at alt er stjålet, og hvis folk finner ut at deres oppsparte pensjonsmidler er borte vil vi få et virkelig problem.

Det er grunnen til at eliten nå prøver å få kontroll over Europa før folk oppdager sannheten."Årsaken til at Europa er i sentrum for denne krigen er fordi Europa er helt og definitivt blakk. Pensjonskassene er helt blakk. Betydning, hvis folk finner ut av dette, at til tross for at de bruker så mye penger på pensjonen, er det ingenting igjen. Det hele er stjålet. Så får vi et reelt problem.

Derfor prøver de å få Europa under kontroll før folk finner ut av det. "- Reiner Fuellmich HØR DET HAN SIER HER: Dr. Reiner Fuellmich - We're About To Reach The Tipping Point

OBS! LINKEN forsvant før jeg fikk rakk å høre alt. Det var visst "noen" som ikke ville at dette skulle ut, kan det se ut som.

Skal prøve å forklare litt hvorfor jeg i grunn forsto dette, og at alle bitene falt på plass.

Vet EU og FN har slitt økonomisk i lang tid... Vel, og disse har altså den "FN-styrte verdensordenen" som våre politikere og kongehus har overlatt makten til.... Dette vet jeg her i fra.

Enkel matematikk WEF = FNs rådgivere (Verdens rikeste menn) + FN-blakk som en kirkerotte= ???Nå går regnestykket opp. Har lurt på akkurat dette i mange år, siden jeg leste om at FN slet økonomisk... Da skjønner jeg og hvorfor man på død og liv presser igjennom denne vaksinen til helt friske folk... Og hvorfor politikerne i hele Europa er med på dette.... alt går opp nå! Hvorfor alt skal hemmeliholdes i 60 - 100 år. Pluss tusen ting til.... Dett forklarer at disse tyr til rå vold for å få sitt igjennom. Det forklarer hvorfor politikerne ser mellom fingrene med dette, og det forklarer hvorfor media gjør det de gjør.

Det er mer: 

WEF sier at Kina leder med tanke på verdensøkonomien, de har et stort forsprang. Samtidig sier de også på sine egne sider at 1 prosent av WEF sine medlemmer eier halve verdensøkonomoien... Dette regnestykket har jeg ALDRI fått til å gå opp.

Ikke nok med det, da skjønner jeg hvorfor WEF sier hele tiden har nevnt at EU vil bli oppløst....  

Nå begynner jeg å forstå hvorfor det alltid er gamle Soros som har måtte betale hele gildet, og hvorfor de andre ikke har trådd til enda de er de "rikeste" i verden... Da ble plutselig Kina et problem også, det er de som leder verdensøkonomien nå. Det i større grad enn jeg trodde... Da forstår jeg og hvorfor det har blitt så få investeringer fra WEF sin side, noe jeg har lurt på i lang tid.

Hva med Norge opp i alt dette. Vi er en del av Europa vi også. Da skjønner jeg og, hvorfor Norge har pøst ut enorme summer på tiltak til disse her...

Dette er MEGET ALVORLIG... om dette er riktig. Vi vet ikke før Reiner Fuellmich nå kjører denne saken ferdig. Skal bli spennede å følge med framover. Det kan se ut som om vi har blitt lurt skikkelig her. Dette er i alle fall den beste forklaringen jeg noen gang har funnet! I alle fall, så mange puslespillbiter falt på plass, ting jeg har lurt på i mange år og som jeg aldri har funnet ut av! Hele Lockdownen er altså å kræsje hele europa, ødelegge hele økonomien slik at forbrytelsene deres kan skjules i ruinene. Det er det alt har handlet om, tror jeg. Det forklarer ALT! Jeg forsto ikke hvoprfor disse skulle knuse økonomien, disse som er så fryktelig glad i penger, men nå tror jeg at jeg forstår.

Hele tiden detter det tusen andre brikker på plass. Pensjonsendringer... Muligens, og da skriver jeg MULIGENS og ikke at dette er fakta i noen form, hvorfor det er så viktig å stappe i folk denne genemanipulerenede medisinen, til tross for at den ikke er godkjent til annet enn nødbruk. Det er en rekke forskere som forteller at utfallet er grusomt, men at vi ikke får konsekvensene før om 5 til ti år. Jeg har aldri ville skrive om det, fordi jeg ikke har kunne bevise deres påstander 300 %, selv om jeg har tonnevis av PÅSTANDER fra de fremste forskerne våre om at disse "spike proteinene" vil tygge opp hjernen rett og slett. Skulle ikke forundre meg med den gjengen, at de er villig til å gå over lik for å dekke over sine forbrytelser. Men... JEG vet ikke, og jeg påstår ikke noe som helst før jeg er 300 % sikker når det gjelder akkurat dette!

Faren er faktisk at om dette er riktig, så har Kina en lutfattig motstander, og eneste måten å ta en så mektig motstander er å bruke deres eget verktøy i mot dem selv, derfor skjønner jeg at disse bevisst har sett på demokrati som det verste systemet som finnes, i alle fall for disse som har rasket til seg alle disse pengene her, fordi disse handlingene har ikke bare satt hele Europa i fare, men Norge også, hele den vestlige verden. Motstandaren har all ammunisjon, vi sitter igjen med kun stein vi kan kaste om noe skulle skje.

 DA skjønner jeg hvorfor, ALT liksom skal være VÅR skyld, hvorfor det er så viktig å få monopol på alle verdens ressurser. Da forstår jeg hvorfor våre politikere sletter all kommunikasjon fra mobiltelefonene sine, og hvorfor man enstemmig gir seg over til disse menneskene her. Politikerne vår VET det, og derfor kjemper man for å utvide hemmeligholdelsen fra 60 til 100 år også, noe jeg ikke har forstått hvorfor annet enn at det gjelder noe annet enn denne påståtte Coviden. Dette her kommer til å KNUSE samfunnet fullstendig, dersom dette viser seg å være riktig! Dette er ting som ALDRI har mptte nå ut til folket og våre myndigheter vet dettte, de har visst dette lenge OM dette er riktig! Jeg bare ber på mine knær om at dette er feil og at dette ikke er sant, og at virkeligheten er en helt annen. Problemet er at det forklarer ALT!!! Disse har kjørt vedrdenssamfunnet ut av skinnegangen rett og slett fordi dem er konkurs og ikke kan si det av taktiske årsaker. Uansett, jeg vil se disse bevisene denne professoren, denne advokaten som er regnet for en av de beste i verden nå legger på bordet.

Dr. Reiner Fuellmich 

Dr. Reiner Fuellmich er født og oppvokst i Bremen. Han gikk på skolen i Bremen og Farmington Hills, Michigan. Han fullførte sine juridiske studier ved Georg-August University i Göttingen og i Los Angeles.

Blant annet jobbet han som forskningsassistent ved det juridiske fakultetet ved Georg-August-universitetet i Göttingen, hvor han doktorgraden. Før han startet advokatfirmaet Dr. Fuellmich jobbet han i forretningsbanken til Deutsche Bank i Tyskland og Japan.

Dr. Fuellmich har publisert forskjellige artikler og bøker innen bankrett, medisinsk rett og internasjonal privatrett og har undervist som professor og foreleser ved universiteter i Tyskland og Estland.

Profesjonelle aktiviteter

 • Mai 2002 til Mai 2003
  Foreleser / professor, GISMA University Hannover, Tyskland / Indiana USA
 • Mai 1993 adgang til baren i Tyskland, stiftelse av advokatfirmaet Fuellmich & Associates i Göttingen
 • 07/15/1993 Bestått advokateksamen (advokateksamen for den amerikanske delstaten California og opptak til baren i California
 • Oktober / november 1994 EU-foreleser ved Universitetet i Tartu i Estland
 • April 1993 til mars 2001 Vitenskapelig assistent som leder av professor Dr. Dr. hc mult. Erwin Deutsch, Det juridiske fakultet ved Universitetet i Göttingen
 • Juni 1992 til mars 1993 advokat i advokatfirmaet Kremers, Seegers & Partners i Hamburg
 • Oktober 1991 til mai 1992 Deutsche Bank AG, filial i Tokyo (bedriftsbank)
 • Oktober 1990 til august 1991 Deutsche Bank-trainee
 • August 1985 til juni 1986 Forskningsassistent ved forskningssenteret for medisinsk og farmasøytisk lov (direktører: Prof. Dr. Erwin Deutsch og Prof. Dr. Hans Ludwig Schreiber
 • August 1987 til september 1990 Juridisk kontorist for dommere ved Higher Regional Court of Celle Prof. Dr. Dr. hc mult. Erwin tysk

  Hovedaktivitetsområder

  • Bank- og børslovgivning
  • Internasjonal privatrett
  • Medisinsk lov

  Medlemskap

  • Tysk amerikansk advokatforening
  • Tysk japansk advokatforening
  • Tysk advokatforening
  • Medlemskap i borgerbevegelsen Finanzwende
  • Stiftelsesstyret for Corona Foundation Foundation, og stiftende medlem av A-DuR (Action Democracy and Law) interessegruppe for innføring av blant annet reelle gruppesøksmål og en sanksjonsbevist bevisrett i betydningen oppdagelse i sivil prosesslov med det formål å skape likestilling av våpen i juridiske tvister med strukturelle ubalanser på grunn av deltakelse av statlige organer eller selskaper