Dr. Reiner Fuellmich

"Om to til tre uker starter de store anklagene"

En planlagt kriminell aksjon

Dr. Reiner Fuellmichs verdensomspennende nettverk av advokater, har lyttet til hundre eksperter fra alle fagfelt. De samlet ubestridelige bevis for at covid pandemien er en planlagt kriminell aksjon. Ifølge Dr. Fuellmich kan det være nødvendig med en ny rettssak i Nürnberg for å straffeforfølge alle som er medskyldige i denne enestående forbrytelsen mot menneskeheten.

Mange mennesker har satt sitt håp på den tysk-amerikanske advokaten Reiner Fuellmich for å redde oss fra klørne til storbedrifter og World Economic Forum. Vi er i en slags tredje verdenskrig der middelklassen blir ødelagt og små og mellomstore bedrifter blir overtatt av giganter som Amazon.

De har jobbet med dette i over 10 år, sa Fuellmich for noen dager siden i en samtale med den engelske forfatteren og journalisten James Delingpole. 

Veldig store saker vil starte om noen uker," sa Fuellmich, som er rettet mot den tyske virologen Christian Drosten, som utviklet PCR-testen for Corona, og Lothar Wieler, president for Robert Koch Institute, og andre. "De er lette å fange." Han har også hørt fra amerikanske venner at "de går etter Fauci." "Han kan få sparken," sier han.

"Om to til tre uker skjer store ting på tre forskjellige kontinenter," understreket Fuellmich, som jobber med rundt 200 til 300 andre advokater. "Så får vi se om rettssystemet fortsatt eksisterer, eller om det allerede har blitt fullstendig overtatt av den andre siden, noe jeg ikke tror er tilfelle."

Du vil ikke lese om det i media

To tidligere WHO-ansatte vitnet til Fuellmich om at farmasøytiske selskaper presset WHO om å erklære en internasjonal helsekrise i januar 2020. Dette var nødvendig slik at de eksperimentelle "genterapivaksinene" - kunne godkjennes for nødbruk.

Vaksinen er en del av planene fra World Economic Forum - The Great Reset - og Bill & Melinda Gates Foundation for å tynne ut verdens befolkning, sa advokaten. "Du leser ikke om det i media fordi Klaus Schwab og Bill Gates har investert mye penger i medieselskaper ," sa han.

"Alle mennesker som har blitt vaksinert, burde ha blitt informert på forhånd om at dette ikke er en vaksine, men en eksperimentell genterapi - det har aldri vært noe slikt - og at det ikke er medisinsk forskning som støtter dem. Dette er et eksperiment. Personene som deltar i det er ikke blitt varslet. De er marsvin. "

Alle involverte - inkludert legene som driver disse 'vaksinasjonene', menneskene som driver virksomheten, menneskene som drar nytte av det, og regjeringene som oppfordrer folk til å bli vaksinert - er ansvarlige. Dette er virkelig forbrytelser mot menneskeheten. Jeg tror vi trenger en internasjonal granskningskommisjon for å rydde opp i dette rotet. " Fuellmich vil ha mer å si om to til tre uker, rapporterer Uncut-News .

"Dette er verre enn det som skjedde i Det tredje riket. Vi må gjøre noe fordi de ansvarlige for disse ikke har empati og er ekstremt farlige. De bryr seg bare om penger og makt. "

Fuellmich er håpefull: "Vi får dem!"