Den største medisinske oppdagelsen siden 1960

Jeg  fikk et nytt liv av en av pionerene innen laser. Hadde sittet her i lang tid og skrevet her hvordan myndighetene har drevet heksejakt på dette menneske som har viet sitt liv for å hjelpe andre mennesker. Var nesten ferdig, og der poppet det opp en podcast, fra en som hadde oppfanget det samme som jeg var omtrent ferdig å skrive om. Jeg ble bare så rørt når jeg så dette. Så det jeg skrev lempet jeg i papirkurven og velger derfor å la denne viktige saken tale for seg selv. Det var så godt å se....  Jeg har ventet på at noen skulle være i stand til å se det samme som jeg så, i mange år. Dette er damen som hjalp meg å få hodet over vann da ingen andre kunne hjelpe meg... Tenk deg alle disse menneskene i dette land som kunne ha vært hjulpet om man bare hadde lyttet til hva forskningen sier og ikke bare stolt blindt på våre myndigheter. Jeg vil ikke si noe mer, se denne og tenk litt selv! Jeg kjenner til alt som sies her og jeg vet at hennes kjærlighet for sine medmennesker er drivkraften bak det hele. Derfor betyr dette så mye for meg. Hun har aldri gitt opp... aldri... Jeg har skrevet om henne i mange år, og så ser jeg dette.... Jeg ble så rørt at jeg kan ikke få sagt det!